Leven met Jezus

Geweldig dat je kiest voor een leven met Jezus!

Wil je ons laten weten dat je voor Jezus hebt gekozen? Dat is de reden dat we deze websites maken. Je helpt ons hiermee. contact@dehemel.com

Leven als kind van God

Nu je leven met God net begonnen is, is het belangrijk om te beginnen met Bijbel lezen. In de Bijbel leren we God kennen. Je zult merken dat het een levend boek is. De Heilige Geest van God spreekt er door heen naar je hart. Zo leer je Gods stem verstaan. Ik raad je aan om te beginnen te lezen in de tweede helft van de Bijbel. Het nieuwe testament wat begint met het leven van Jezus.
Dat kan online via debijbel.nl of als android app of als iOS app. Het fijnst is misschien om een echte Bijbel te kopen. Je kunt ook je adres achterlaten in het formulier hierboven om een gratis nieuw testament te ontvangen.

Praktische stappen

De Bijbel in Gewone Taal

Koop een Bijbel

Een mooie en duidelijke Bijbel vertaling is de Bijbel in gewone taal.
O.a. te koop via: www.gospel.nl of bol.com

Je kunt ook gratis online lezen via www.debijbel.nl

Vind een fijne kerk

Het is ook belangrijk dat je een kerk zoekt waar je andere christenen ontmoet. Klinkt spannend? Het is niet anders dan een vereniging of sportschool. Kerken zijn openbaar en je kunt overal binnenlopen. Zo leer je andere christenen kennen die je verder kunnen helpen om te groeien in geloof. De volgende sites kunnen je helpen.

kerkin.nl of christelijkeadressengids.nl

Gratis cursussen

IkzoekGod.nl

IkzoekGod.nl biedt online cursussen aan over God en Jezus. Je kunt vragen stellen aan je persoonlijke e-coach. Meer dan 10.000 mensen hebben al deelgenomen.

Alpha Cursus – kennismaking met het christelijke geloof

Door het hele land worden vanuit verschillende kerken vrijblijvende cursussen gegeven over kennismaking met het christelijke geloof.
Kijk op alpha-cursus.nl of er ook een cursus is bij jou in de buurt.

Heel veel succes en geluk in je wandel met God.

Interessante websites

Neem ook eens een kijkje op www.bestaatgod.net of www.biddenhelpt.net